Menu Close

FAMILIEN OMOLO

Thomas og Beatrice Omolo

Det kenyanske ekteparet Thomas og Beatrice Omolo har helt siden 1991 drevet arbeid blant fattige i Kenya. Etter hvert ble foreldreløse barn i Kiberaslummen i Nairobi deres hovedfokus. Dette er lederne for Garden of Eden Kenya i Nairobi.

Thomas og Beatrice Omolo har lang fartstid i misjonsorganisasjonen Youth With A Mission, kjent i Norge som Ungdom i Oppdrag.

De startet sin egen organisasjon i 2008: Garden Of Eden Kenya (GOEK). Samme år ble den norske støtteorganisasjonen, Garden Of Eden Kenya – Support, etablert i Norge.

Deres visjon er å skape håp om et liv uten fattigdom for fattige og foreldreløse barn i den store Kiberaslummen i Kenyas hovedstad Nairobi, og å gi dem evangeliet om en Gud som bryr seg, ved selv å være Guds hender på jord.

Omolo tok i sin tid inn en søskenflokk på tre som sine fosterbarn i sitt eget hjem. I tillegg har de selv tre barn. Alle er nå voksne, de tar utdannelse og i ferd med å etablere sine egne liv. Flere av barna er med å tjenestegjør i GOEK.

Støtt arbeidet

Ved å dele av vår velferd kan vi gjøre en stor forskjell i barn sitt liv i Kenya! Vær med å støtte arbeidet ved å bli barnefadder, skolefadder eller generell giver.