Menu Close

VÅRE PROSJEKTER

Barnelandsbyen

er et flott sted som gir den nødvendige fysiske tryggheten og omsorgen.

Her bor det over 30 barn som nå får et håp om en bedre fremtid. I feriene kommer også barna som har begynt på high school, internatskolen. 

Samtidig er det også et sted der barna får lære å følge Jesus, lese i bibelen, synge, be, danse og blir Hans etterfølgere. Det er flott å se hvordan barna utfordres til å ta steg i tro og lederskap, og leve ut troen gjennom alle sider av livet.

Skole i Kiberaslummen

GOEK eier og driver en stor skole i Kiberaslummen i Nairobi. Det er en skole i stadig vekst som heter Saviour Kings Education Centre.

Skolen har plass til ca 700 barn, de er fordelt på babyclass, nursery class, preschool og class 1-7. Dette tilsvarer omtrent den norske grunnskolen.

GoEden Kids

På barnehjemmet Garden of Eden Kenya har de en dansegruppe som heter GoEden kids. 

De har startet en YouTube-kanal og drømmer videre om å bli invitert til menigheter og skoler for å opptre. Visjonen er å nå ut til mennesker over hele verden, med budskapet om Jesus, gjennom dans, sang og musikk.

Kirke og fellesskap

Kirken har navnet Saviour King Worship Centre. I 2014 startet Garden Of Eden Kenya sin egen menighet, ikke langt fra barnelandsbyen.

Denne kirken er det åndelige sentrum for barn og arbeidere i GOEK, samt for andre som er tilknyttet organisasjonen. I tillegg er den lokalmenighet for en del som bor i området.

Barn og voksne fra slummen blir hentet med GOEK sine egne busser hver søndag ut til denne kirken.

GOEden Kids

Støtt arbeidet

Ved å dele av vår velferd kan vi gjøre en stor forskjell i barn sitt liv i Kenya! Vær med å støtte arbeidet ved å bli barnefadder, skolefadder eller generell giver.