Menu Close

Feiring av 10 årsjubileum

Det er vanskelig å finne rette ord, når den siste uken kort skal oppsummeres.

Vi er nettopp kommet hjem fra Nairobi, der vi feiret 10 års jubileum for innflytting av de første barna i barnelandsbyen. Taler, sang, dans og sterke vitnesbyrd om transformerte liv gjorde inntrykk.

Det vi opplevde i Nairobi gjør oss stolte og glade. Og vi er mer enn noen gang begeistret for at vi og du får være med på dette eventyret – som jo ikke er et eventyr, men en realitet. Vi møtte trofaste overgitte ledere og arbeidere. Himmelsk kjærlighet og omsorg formidlet gjennom hender som gir og som omfavner, og med økonomiske rammer som gjør det praktisk mulig å forvandle håpløs slumtilværelse til liv med verdighet og trygghet.

Senior Chief Maina (myndighetenes administrativ leder i regionen) sa dette i sin tale:

“Blandt alle barnehjemmene i min region, er Garden Of Eden Kenya sin barnelandsby den beste»!

Elisabeth, et at de første barna som kom til barnelandsbyen, holdt en rørende tale! Hun sa dette:

“Siden jeg flyttet inn på barnehjemmet i 2012, fikk jeg en familie som har sørget for meg. Da jeg reiste på Boarding High School, fortsatte Garden Of Eden å sørge for meg økonomisk. Og i år fikk jeg det privilegium å begynne på Mount Kenya University og studerer International Relations. 

Garden Of Eden Kenya har virkelig, virkelig forandret mitt liv. Og jeg gikk fra å være ingenting, til å være noe! Jeg er så takknemlig, og jeg er ikke lenger redd for fremtiden. Gud ga meg Garden Of Eden.

Jeg takker dere alle. Takk for kjærlighet og støtte både økonomisk, åndelig og emosjonelt. Jeg er så stolt av å være en del av denne familien. 

Jeg vil takke mamma og pappa (Thomas og Beatrice) for at dere alltid har vært der. For at dere har tatt dere så godt av oss. 

Jeg vil også takke alle dere barna i Garden Of Eden Kenya, fordi dere gjør livet her på barnehjemmet så morsomt og flott».

Her er bilde av Elisbeth, 8 år gammel i slummen.
Her er bilde fra talen hun holdt på jubileumsfesten (22 år).

Her er noen glimt fra jubileumsfesten søndag 6. november 2022

Uken i Nairobi ble også brukt til å styrke relasjoner, oppmuntre og velsigne i slum og på barnehjem.

Og vi er inspirerte til å se fremover og hjelpe enda flere, enda bedre. 

Tusen takk for at du er med og gjør alt dette mulig!

Begeistret og takknemlig hilsen fra 

Harald, leder for Garden Of Eden Kenya Support 

PS: Vi trenger flere sponsorer for å kunne fortsette å hjelpe enda bedre og enda flere. Bl.a. mangler 8 av de 61 barna i programmet sin egen fadder.

Vipps: 716110