Menu Close

Barnelandsbyen utenfor Nairobi vokser. På den 20 mål store tomten bor det 34 barn. Her er det et hovedhus med stue og kjøkken, samt tre bolighus der barna og de voksne bor. I tillegg finnes hus for dusj og toalett, samt vaktbolig.

Her drives det gård med melkekyr, høns, gjess og kaniner, og det dyrkes frukt og grønnsaker.

I nærheten finnes en god skole til barna og kirken som Garden Of Eden Kenya driver.

Denne høstens store prosjekt

er byggingen av det neste huset. Dette huset blir på 2 etasjer og med et større flateinnhold enn de andre. Huset skal ha følgende funksjon: gi rom til barna, bolig til de voksne arbeiderne, bolig til familien Omolo (lederne) og også tjene som gjestehus. Slik at team og andre som kommer på besøk kan få bo der, mens de tjener arbeidet til Garden of Eden Kenya. Huset får også en stor stue, som vil tjene som samligslokale.

En menighet i USA

har gitt to engangsgaver på til sammen 300.000. Nå er husets vegger og tak bygget, inkl rør til elektrisitet, vann og kloakk. Men nå er pengene slutt. Ferdigstillelsen av bygget ønsker vi i Norge å sørge for. Det aller meste av barnelandsbyen er allerede bygget på midler fra Norge. Så den er liksom litt vår.

Vil du være med

og investere med en spesiell  gave for å kunne gjennomføre neste etappe i arbeidet med huset?

Vi ønsker å bidra med å flise gulvene, sette inn kjøkken og sette inn dører og vinduer.

Dette blir et betydelig tilskudd til fasilitetene på tomten. Og barn og voksne i barnelandsbyen ser nå at denne lille oasen av et sted faktisk begynner å likne på en ordentlig landsby.

Kontonummer: 0539 4506771        Merk: Nytt hus 2020

Vi skal holde deg oppdatert med bilder og informasjon underveis. Tusen takk for ditt engasjement og bidrag til prosjektet!

Med vennlig hilsen

Helene, Rebekka, Asle, Elin og Harald,

Gaden of Eden Kenya – Support