Menu Close

Ny info 12.mars 2020: Besøket fra Kenya som er planlagt  mai er selvsagt utsatt på ubestemt tid pga. koronaviruset (COVID-19).

I mai 2020 får vi besøk fra Nairobi. Lederne for arbeidet, Thomas og Beatrice Omolo, kommer på besøk til Norge. Sammen med seg har de sin datter Wendy og et av de eldste barna i barnehjemsprosjektet – Nick. 

Det er tredje gangen Thomas og Beatrice kommer på besøk til Norge. Målet med deres reise til Norge er å bruke tid med oss i det norske styret, for å pleie relasjoner, gi førstehåndsinformasjon om arbeidet til våre norske sponsorer og drive promotering for arbeidet. Og dessuten: gi våre hardt arbeidende afrikanske venner noen velfortjente feriedager med gode opplevelser i Norge.

 Med seg har de Nick, som ble fanget opp av Thomas og Beatrice i slummen, og som vi møtte første gangen i Kiberaslummen i 2006. Da som liten gutt. Nå har han blitt en voksen ung mann, med mange flotte talenter og med mye storebroromsorg for de andre barna på barnehjemmet.

Vi ser frem til at han skal få reise på besøk til Norge fra Kenya – for første gang i fly og for første gang utenfor landet sitt. Vi gleder oss til at han og de de andre skal få fortelle sitt vitnesbyrd her hos oss.

Vi håper du kan sette av tid til å være sammen med oss ved en eller flere anledninger i mai.

Ny info 12. mars 2020: Programmet er utsatt pga. koronaviruset.

Hold av datoene, her er noe av programmet:

Søndag 3. mai: Gudstjeneste i Sykkylven Vineyard kl 1100

Onsdag 6. mai: Besøk i Nøtteliten barnehage kl 1000. Foreldremøte kl 1800

Torsdag 7. mai: Garden Of Eden Kenya – kveld i Os kl 1900. Det blir informasjon om arbeidet, god mat, sang og musikk fra både Norge og Kenya. Tid til å bli kjent med Thomas, Beatrice, Wendy og Nick

Søndag 10. mai: Gudstjeneste i Os kyrkje kl 1100

Søndag 10. mai: Gudstjeneste i Norkirken, Os kl 1730

Hjertelig velkommen! 

Hilsen fra styret i Garden Of Eden Kenya Support