Menu Close

Kjære venn av Garden of Eden Kenya

Vi håper du og dine er friske. Og vi håper og ber om at du og dine skal komme trygt gjennom koronastormen som raser over hele verden nå. Selv her i trygge, ressurssterke og rike Norge er det lett å kjenne på frykt for hva som kommer til å skje. Ikke minst er det spennende om helsevesenet klarer å håndtere utfordringene med mange syke, spesielt de med behov for intensivbehandling.

Koronavirusepidemien har nå også begynt å ta tak i Kenya. Skoler stenges og de er igang med sosial isolering. Garden Of Eden Kenya følger opp og tar sine forholdsregler.

Det er ikke vanskelig å forstå at hvis epidemien rammer hardt i Kenya, så vil dette få enormt store utfordringer, ikke minst for de som bor i slummen. Der bor man tett i tett, har ikke muligheter til beskytte seg slik som oss, og langt mindre til å få nødvendig helsehjelp om de blir alvorlig syke.

Ettersom landet nå går på lavgir, mister enken sin mulighet for å gå på arbeid. Hun som har ansvar for å fø sin familie mister sin lille inntekt. Da kan hun ikke lenger betale leie for det lille skuret de bor i. Langt mindre kjøpe mat.

Thomas og Beatrice og deres medarbeidere gjør så godt de kan for å hjelpe, og ser for seg å måtte hjelpe langt flere i nød enn de som normalt er dekket av Garden Of Eden Kenya sine vinger.

Vi har sagt at vi skal stå sammen med Thomas og Beatrice i bønn og med finanser, for å hjelpe i denne vanskelige situasjonen. Vi har penger på bok som skal kunne holde en stund. Men dette er penger som er planlagt å skulle gå til neste byggeprosjekt.

Om du har lyst og mulighet til å gi oss litt drahjelp her, så ville det bli til stor velsignelse for Thomas og Beatrice i den krevende tiden de når går inn i, og vil bli sendt direkte videre til dem for å kunne hjelpe nå og i dagene som ligger foran.

Dette er imidlertid ikke en nyhetsmail for å be om penger, men ment for å informere. Men vi gir deg muligheten for å bidra ekstra nå, om du opplever at du kan det i denne tiden.

Kontoopplysninger: 0539.45.06771
Kontonavn: Garden Of Eden Kenya Support
Merk med: Koronautbrudd
Så skal vi holde deg oppdatert.

Bibelens salme 91 er verdt å lese, meditere over og proklamere i disse dager.

Besøket fra Kenya som er planlagt  mai er selvsagt utsatt på ubestemt tid.

De beste hilsener fra Harald
Garden Of Eden Kenya Support