Menu Close

Gode venn av Garden of Eden Kenya

Vi sender deg noen glimt fra barnehjemmet i Nairobi. Barna er igang med nytt skoleår, og flere av de største er flyttet for å gå på High School eller college. 
Det fantastiske er også at Garden of Eden Kenya vil stå sammen med disse ungdommene og støtte dem helt til de er ferdig utdannet og står på egne ben.

Austin på college
Austin for eksempel. Han flyttet nylig ut av barnehjemmet for å begynne sine studier på college. Han skal studere Business Administration. Du ser et bilde av ham og Thomas. Thomas kjørte ham til college og avleverte ham der – som en far stolt avleverer sin sønn til neste etappe i livet. 
Du ser også et bilde av en liten gutt. Det ble tatt av Austin i 2006, da han fremdeles bodde i slummen – uten håp om en fremtid slik han har idag. Nå er han en begavet collegestudent, etter flere år med en fantastisk flott oppvekst på barnehjemmet. Du leser mer om ham i det vedlagte nyhetsbrevet.

Nytt hus
Vi bygger fortsatt på det nye store huset på barnehjemstomten, som skal bli bolig for flere av barna, gjester som kommer på besøk, og også være bolig for staben, samt et hjem for lederne Beatrice og Thomas.
Neste trinn på vei mot ferdigstillelse koster 360.000. Vi har tømt sparekontoen vår for å å komme i gang med denne neste etappen mot ferdigstillelse. Så satser vi på at resten av finansene kommer på konto etterhvert. 
Om du skulle ha lyst til å bidra ekstra her, kan vi love deg at det vil bli til særdeles velsignelse.

Se de fine bildene
Se på de fine bildene. Her ser du hvor langt vi er kommet på huset, og samtidig får du et lite overblikk over den store flotte tomten med de mange mulighetene for videre vekst og utvikling. Det er så mye mer vi har lyst å gjøre. Men steg for steg er tingen.

Nyhetsbrev
Les også det inspirerende nyhetsbrevet fra Thomas og Beatrice i Nairobi

Tusen takk for at du er så støttende og interessert i dette fantastiske arbeidet. Det oppmuntrer oss og staben i Nairobi veldig!

Beste hilsen

Garden Of Eden Kenya Support